Mijn favorieten

Verkoopbemiddeling

U heeft besloten uw huis te verkopen. Het liefst zo snel en succesvol mogelijk. Met ruim 35 jaar ervaring kan Van Beukering Makelaars u daar uitstekend bij begeleiden. Wij signaleren, adviseren en bemiddelen van het begin tot het eind. Een kleine greep van onze werkzaamheden:
 

bepalen van een goede vraagprijs


“ Maak van uw vraagprijs geen prijsvraag ”
Met een goed doordachte vraagprijs kunt u uw woning sneller en tegen een betere prijs verkopen. Een goede vraagprijs is afgestemd op de concurrentie en het recent verkochte woningaanbod, waarbij breder gekeken wordt dan alleen de woningen in uw straat/buurt. De makelaar geeft u inzicht in recente verkoopprijzen, verkooptijden,  verkoopbaarheid van woningen en de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt.
 

afstemmen van een verkoopstrateegie


“ Een uitgekiende verkoopstrategie is niet alleen  het stofzuigen van uw woning een  verse bos bloemen  op tafel of de geur van een versgebakken cake.”
Uw woning is uniek en heeft daarom een unieke verkoopstrategie nodig voor het beste resultaat. U kent als geen ander uw eigen woning en daarom bepalen wij samen met u de te volgen verkoopstrategie. U kunt bij Van Beukering Makelaars kiezen uit uitgebreid pakket van promotiemiddelen.
 

organiseren van de bezichtigingen


“ Kijken, kijken ……………….,  wel kopen!”
Geen kijker is het zelfde, dit betekent dat niet elke bezichtiging hetzelfde zal zijn. Afgelopen 35 jaar hebben onze gecertificeerde makelaars een speciale aanpak ontwikkeld  om het beste resultaat uit de bezichtigingen te halen. Ook buiten kantooruren worden er regelmatig bezichtigingen uitgevoerd. Na iedere bezichtiging krijgt u een terugkoppeling totdat u weet of een kijker gaat kopen of niet.  Wij houden u telefonisch of via ons klantenintranet  op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent uw woning.
 

verzorgen van het verkooptraject

Het tot stand brengen van een overeenkomst kan een ingewikkeld proces zijn, uw makelaar houdt u met beide benen op de grond en voorziet u van kennis om beslissingen te nemen.  Gedurende de spannende tijd van bedenktijd, financieringsvoorbehoud en bouwkundige keuring, gaat Van Beukering Makelaars tot het uiterste om de verkoop tot een goed einde te brengen. 
 

begeleiding bij de overdracht en afhandeling bij de notaris

Eindelijk is de dag van de sleuteloverdracht aangebroken. Mede door uw inspanningen zal de inspectie voorafgaand aan de overdracht meestal vlekkeloos verlopen. Mochten zich onverhoopt toch geschillen voordoen dan zijn wij er voor u om snel tot een oplossing te komen. Ook na de sleuteloverdracht staat Van Beukering Makelaars nog steeds voor u klaar!