Mijn favorieten

Aankoopbemiddeling

U bent op zoek naar een (nieuw) droomhuis? Misschien heeft u die op het oog of zelfs al gevonden. U bent onzeker over de vraagprijs, weet niet of u wel zo goed kunt onderhandelen of denkt dat de woning bouwkundig niet helemaal in orde is. Met  1 van onze makelaars als uw aankoopmakelaar komt u niet terecht in een ware nachtmerrie!


Schakel een specialist in, uw eigen aankoopmakelaar


“ Als uw lichaam iets mankeert dan schakelt u toch ook de hulp van een medische specialist in? Waarom dan niet bij aankoop van een woning? ”
 
De beslissing over de aankoop van uw huis is een beslissing van formaat welke u maar een paar keer in uw leven hoeft te nemen. Wij adviseren dagelijks onze klanten bij  het aankopen van hun nieuwe  woning en staan u ook graag met raad en daad terzijde. Wij zijn alert en kunnen snel schakelen indien nodig. We overleggen in alle rust met u en zetten met elkaar de plussen en minnen op een rij.

Ook schamen wij ons niet voor een negatief advies als dat in onze ogen nodig is. Kortom;  uiteindelijk gaat het ons om u, U moet zich in alle opzichten thuis voelen in uw nieuwe huis; qua ruimte en locatie maar ook qua onderhoud en financiën.

Één van de belangrijke aspecten van onze dienstverlening is dat we de complete woningmarkt bedienen, van starter tot doorstromer. We beschikken over het aanbod van collega makelaars, maar ook over het aanbod van andere bedrijven en particulieren die zich in de woningmarkt begeven; niets gaat aan uw neus voorbij. Maar natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken.

In een persoonlijk gesprek zullen wij elk onderdeel van het aankooptraject  uitgebreid met u bespreken. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke interesse zult u verbaasd zijn dat wij na een persoonlijk gesprek meestal al een goed beeld hebben van wat u zoekt, soms zelfs beter dan uzelf. Daarom kunnen wij u optimaal begeleiden bij uw “zoektocht”.


" Van Beukering  makelaars  neemt alle zorg uit handen en biedt gegarandeerd een betaalbare service die bij u past. "