Mijn favorieten

(NWWI) taxatie nodig?

Heeft u een taxatierapport nodig voor het aanvragen van een hypotheek, een bijzonder beheersituatie, om de waarde van uw woning voor fiscale doeleinden te bepalen (bijvoorbeeld bij overlijden van een dierbare of beëindigen bedrijf)  of voor het afsluiten van een opstalverzekering? 


NWWI - gecertificeerde taxateurs


“ Het NWWI heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen inzicht in de totstandkoming van de getaxeerde waarde. Het draagt hierdoor bij aan het voorkomen van taxatiefraude ”
 
Van Beukering makelaars heeft goed opgeleide RMT taxateurs in dienst die de meetinstructies voor het vaststellen van de oppervlakten baseren op de NEN2580. Deze meetinstructie wordt door alle NVM makelaars gehanteerd. Het hanteren van één uniforme meetwijze levert als voordeel op dat NVM taxaties van woningen op dezelfde manier plaatsvinden.
 
Dankzij de NVM-database die wordt bijgehouden door alle NVM-makelaars hebben wij meer referenties voor de taxatie tot ons beschikking dan een niet NVM makelaar. Hierdoor kunnen wij een taxatie nog nauwkeuriger uitvoeren.
 
Wij zijn goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Een van de essentiële punten om de waarde van uw woning te bepalen.